KÜTAHYA / DOMANİÇ - Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı Erasmus+ projesi kapsamında "Kütahya´da soğuk hava deposu modernizasyonu" konusunda Almanya´nın Dorsten şehrinde eğitim faaliyetinde bulunulmuştur. Bununla birlikte çeşitli kültürel etkinlikler de gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvasına 12 Tesisat sınıfı kazanmıştır. Turnuvayı kazanan öğrencilere törenle madalyaları verilmiştir.

May

Okulumuz Tarih Öğretmeni Canan Çeviren Seçmeli Demokrasi ve İnsan Hakları dersi kapsamında öğrencilerle okulumuzdaki ağaçların bakımını yaptılar.

May

Okulumuz öğrencileriyle, okul müdürümüz ve ingilizce öğretmenimizin katılımıyla Eskişehir iline gezi düzenledik.

May

Okulumuz Tesisat Teknolojileri öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulun bulunduğu mahallede ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinde bakım ve onarım çalışmaları yaptılar.  Eskimiş durumdaki eşyaların tamiri ve değişim gerektiren küçük onarımlar yapılarak aileleri sevindirecek maddi ve manevi dokunuşlar yapıldı.

Ara

Oklulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme öğrencileri, öğretmenleriyle eskiyen Domaniç Kaymakamlığı tabelasını yenilediler.

Nis

Atölyelerinde tamamen kendi el işçiliği ile yaptıkları ürünlerini sergileyen mobilya bölümü öğrencilerimiz mesleklerini icra etmenin gururunu yaşıyorlar.