KÜTAHYA / DOMANİÇ - Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Domaniç ziyaretine gelen Ak Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin ERENLER, okulumuza gelerek okulumuz hakkında bilgi aldı; öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Bünyesinde Mesleki Eğitim Merkezi Programı açıldı.

2021-2022 YKS Hazırlık Programımız

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT Okulumuzu Ziyaret Etti

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusunda Öğrencilerimiz Derece Aldı.  10 Mobilya sınıfından Furkan YAMAN 1., 11 Tesisat Sınıfından Mehmet KARADUMAN 2. olmuştur. Öğrencilerimiz tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

CUMHURİYETİMİZİN 98. YILI KUTLAMA PROGRAMI

Ekm

Domaniç İlçe Hastanesi personeli tarafından okulumuz öğrencilerine hijyen eğitimi verildi. Öğrencilere maske, sosyal mesafe ve temizliği gerekliliği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Ekm

Bursa-İnegöl'de gerçekleştirilen İnegöl Modef Expo Uluslararası Mobilya Fuarına, okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alanı öğretmen ve öğrencileri ile gezi düzenledik. İnegöl Saye Home Mobilya ile imzaladığımız protokol kapsamında öğrencilerimiz Saye Home Mobilya Fabrikasını da görme fırsatını buldular. Gezi boyunca öğrencilerimizle ilgilenen Saye Home Mobilya ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ile İngegöl'de faaliyet gösteren Saye Home Mobilya arasında imzalanan protokol kapsamında, okulumuz mobilya ve iç mekan tasarımı alanının geliştirilmesi/güçlendirilmesi, ihtiyaç duyulan nitelikli iç gücünün mobilya sektöründe istihdam edilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaçla okulumuz mobilya alanı öğrencilerine Saye Home Mobilya tarafından okul hayatı boyunca burs imkanı sağlanacak ve mezun olduktan sonra iş garantisi verilecektir.

Nis

"En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında narkotik polisleri tarafından okulumuzda velilerimiz ve öğretmenlerimizle toplantı düzenlendi. Gençlerde bağımlılığın önüne geçmek, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmek amacıyla eğitim verildi.

Nis

Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini arttırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve bu anlamda halkı biliçlendirmek amacıyla Türkiye'de 1964 yılından beri her yıl Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta "Kütüphaneler Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla kütüphanler haftası etkinliğini uzaktan gerçekleştirdik. Etkinlikte öğrenciler seçtiği yazarları ve kitaplarını anlattılar.

Şbt

2020- 2021 eğitim öğretim yılı II.dönem başı öğretmeler kurulu toplantısı okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla 15.02.2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılmıştır. Toplantıda okulumuzda yapılan çalışmalar değerlendirilmiş ve II.dönem yapılacak olan çalışmalar planlanmıştır. Toplantı iyi dileklerle sonlandırılmıştır.

Haz

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Salih POÇANOĞLU'nun destekleri ile okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyesinde ayakla basılan el dezenfektan standı yapıldı. Okulumuz öğretmenleri Ali ERDEMİR ve Osman FİLERİ'nin yaptığı el dezenfektan standları ilçemizdeki 8 okul müdürüne kaymakamımız tarafından verildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve okul müdürümüze plaket verildi. 5 cami ve ilçedeki diğer kurumlara da dağıtımı yapıldı. Destekleri için Sayın Kaymakamımız Ahmet Salih POÇANOĞLU'na ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzca gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 81.yıl dönümünde sevgi,saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz.

May

Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye layık bulunan "Kütahya´dan Soğuk Hava Depolarının Modernizasyonu Stajı" isimli Erasmus+ hareketlilik projesi kapsamında okulumuz tesisat teknolojisi öğrencileri Romanya´nın Bükreş şehrindeydiler.