KÜTAHYA / DOMANİÇ - Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Kütüphane haftası kapsamında okul kütüphanemizde kitap okuma ve zeka oyunları etkinlikleri düzenledik.

Mrt

2024 yılı 1-7 Mart Deprem Haftası ve 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü faaliyetleri kapsamında okulumuzda Domaniç İtfaiyesi ekiplerince yangın tatbikatı gerçekleştirilerek, öğrencilerimize alınabilecek önlemler ve edilecek müdahalelerle ilgili bilgi verildi. İtfaiye personeline teşekkür ederiz.

Şbt

Aşçılık alanı öğrencilerimiz okulumuz ve sanayi arasındaki ilişkilerin pekişmesi ve mübarek Berat Kandili münasebetiyle Domaniç Sanayii Esnafına helva ikramında bulundular. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alan şefimizi Ali ERDEMİR tarfından öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Semineri verildi.

Şbt

1. dönemin genel değerlendirmesinin yapıldığı eğitim-öğretimde kaliteyi artırma noktasında ortaklaşa hareket etmenin öneminin vurgulandığı 2. dönem başı veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Okul Aile Birliği 2022-2023 Dönem Sonu Raporu

Karne Haftası Etkinliklerimiz

Ara

Bakanlığımızca yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Aralık ayı etkinliği olan Safahat Bilgi Yarışmasına katıldık.

Ara

İlçe Emniyet Personeli okulumuza gelerek Meslek Tanıtımı, Zararlı Alışkanlıklar ve Kadına Şiddet konularında öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yaptılar. İlçe Emniyet Personeline teşekkür ederiz.

Ara

'Değerlerimizi Anıyoruz' Etkinlikleri Kapsamında Neşet ERTAŞ'ı Anma Gecesi Düzenledik. Etkinliğimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Domaniç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 'Değerlerimizi Anıyoruz' etkinlikleri kapsamında Neşet ERTAŞ'ı Anma Gecesi düzenliyoruz. 03. Aralık 2023 - Pazar günü saat 19.30'da Domaniç Haymeana Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşecek etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.

Ekm

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alan şefimiz Ali ERDEMİR koordinatörlüğünde bölüm öğrencilerimizle, ilçemiz programlarında sergilenecek tiyatro gösterileri için CNC router makinesi ile ahşap ürün üretimi yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz okulda öğrendikleri teorik bilgileri ihtiyaç sahibi kişilerin evlerinde pratiğe dönüştürerek deneyim kazanıyorlar. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin desteğiyle ailelerin evinde bakım ve tadilat işleri yaparak el becerilerini geliştiriyorlar. Ekipmanlarını alıp evlere giden öğretmen ve öğrencilerimiz, mobilya ve boya gibi işler yaparak, evleri daha güzel ve kullanışlı hale getiriyorlar.

May

Nis

Okulumuz öğrencileri, okul aile birliği ve öğretmenleri ile birlikte "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında Domaniç'te yardıma muhtaç olan ailelerimizin evlerinde tadilat çalışması gerçekleştirdi. Tadilat kapsamında zemin düzlemesi ve laminant parke döşemesi yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.